Izdelki iz recikliranih avtomobilskih in traktorskih gum

Opis

Ekološki izdelki za urejanje okolice iz recikliranih avtomobilskih in traktorskih gum

Podrobnejši opis

Naš planet je vsak dan bolj onesnažen. Zaradi našega udobnega življenja, se premalo zavedamo, da s svojim ravnanjem škodujemo planetu zemlja. Med onesnaževalce sodijo tudi gume vseh vrst, zato je predelava le teh pomemben korak pri ohranjanju narave.

Ponujamo vam NARAVI PRIJAZNE produkte in z nakupom le-teh tudi vi pripomorete k ohranjanju ČISTEGA OKOLJA. Vsi izdelki imajo MODEREN DIZAJN, so ENOSTAVNI ZA UPORABO in so dobro VZDRŽLJIVI v vseh vremenskih razmerah.

Izdelki, tako cvetlični lonci, kot ostali artikli so narejeni iz recikliranih avtomobilskih in traktorskih gum. Stare gume poberejo, očistijo, odstranijo žice, ki so v gumah za večjo trdnost in jih zmeljejo. Granulat segrejejo na določeno temperaturo, pobarvajo in vlivajo v različne kalupe. Glede na potrebe izdelka, vlivajo različno debelino granulata. Tako se za cvetlična korita in pohodne plošče za terase uporablja bolj droben granulat, za ostali vrtni program pa bolj grobi.

Vsi izdelki ohranijo lastnosti gume. Odporni so tako na visoko, kot na nizko temperaturo, odporni so na sol, ne spreminjajo barve…

Izbira izdelkov je vsako leto večja. Pohodne plošče, ki so nezdrsne, različnih oblik in barv se popolnoma vključijo v naravno okolje. Pohodne plošče so v izgledu debla, železniškega praga, navadnega kamna, ali enostavnih, nevpadljivih oblik.

Izdelki ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja.

Vsako leto v svoj prodajni program dodajajo nove in nove izdelke.

Predelava starih gum se je začela v Kanadi. Zaradi vse večjega povpraševanja tudi v Evropi in visokih stroškov vezanih na transport, so odprli dodatni proizvodnji obrat tudi v Evropi in vso blago, ki je na voljo v Sloveniji prihaja iz evropske proizvodnje.

Z uporabo in nakupom tudi mi pripomoremo k bolj zelenemu planetu tudi za naše naslednje generacije.

Pomagajmo naravi! 

O podjetju

Aliansa d.o.o.
Naslov: Gotovlje 31,
3310 Žalec.
Kontakt: +38641361836

Želim dodatne informacije

Oddaj povpraševanje

Vpišite svoje podatke ter sporočilo za ponudnika.

Naziv podjetja *
Ime *
Priimek *
Email *
Telefonska št. *
Zanimam se za možnosti financiranja *
Koliko zaposlenih je v vašem podjetju?
Sporočilo